2013. október 29., kedd

Beilleszkedés :)

Egy kissé kapkodós reggeli után a tegnapihoz hasonlóan ismét elindultunk az iskola felé. 8.30-kor találkoztunk Gerhilde-vel az iskola aulájában. 


Általa bejárhattuk az egész iskolát.
Kezdetnek bevezetett minket az oktatási rendszer rejtelmeibe.


Eztán a demonstermeket látogathattuk meg. Ámultunk a hatalmas termeken, ahol az elméleti és gyakorlati oktatást is tökéletesen meg lehetett oldani.Majd kérésünkre körbevezettek minket a kollégiumi szálláson. Láthattuk a szobákat, a fürdőszobákat, a kis konyhákat és a konditermet is. Nagyon szép volt minden. Valószínűleg ezt kollégistáink jobban tudták értékelni. J


A mai nap legnagyobb élménye számomra a tanóra volt. Három csapatra oszolva beülhettünk egy-egy órára. Nagy izgalommal vártuk és nem ért minket csalódást. A tanár és a diákok hihetetlenül barátságosan fogadtak minket. A téma érdekes volt ahogyan a tanóra menete is. És ami a legcsodálatosabb… a terem négy falából az egyik üvegből volt, ahol közvetlen kijáratok nyíltak az őszi tájba.
Suliban végezvén nekiindultunk az LKH Westnek, ahol hárman fogják tölteni a gyakorlatukat. A kórház nagyon modern, tiszta és átlátható. Legnagyobb örömünket mégis az üvegfalú liftben leltük.

Ugyan kissé csalódásként ért minket a gyakorlat korai kezdete (6.30), de mindnyájan izgatottan várjuk

A kórház látogatása után visszaindultunk a szállásra, és nem mellékesen eközben bőrig áztunk.

De semmiféle eső nem tarthat minket vissza attól, hogy rövid idő múlva meglátogassuk a Mur parkot, ahol egészen ki tudtuk élni vásárlási vágyainkat. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.