2013. október 28., hétfő

Halihóó Mindenki :)

Fúú nem is tudom,hogy hol kezdjem a mai napunkról a beszámolómat..
 
Először is nagyon örülök,hogy sikerült ide kijutnom. Graz valami csodálatos város számomra..maga a festői környezet,város nyugalmassága, a sok látni való és minden más elnyerte a tetszésemet :)
 
Ma elég korán keltünk,egy gyors reggeli után indultunk a kórházba és az iskolába bemutatkozni és körülnézni. Szívélyes fogadtatásban volt részünk azt kell,hogy mondjam..a kórházban rögtön megmutatták nekünk a konyhát, ami számomra elég meglepő volt,hogy ennyire részletesen bemutatták,de nem baj legalább ezt is láttuk :P ),megnéztünk egy rövidke kis filmet az LKH Universität Klinik-ről (amiről tudni kell,hogy egy 100éves klinika és kb. 50 épületes ),majd betekintést nyerhettünk a mentőhelikopter leszálló pályájáról,ahonnan beláthattuk a kórház óriási területét illetve a város nagy részét. Azt kell,hogy mondjam,hogy csoda szép volt :)
 
Majd a kis nézelődésünk után,felmentünk az iskolába,ami szintén a klinika területén található csak jóóóó magasan :D és útközben ahogy mentünk felfelé találtunk egy játszóteret is,ahol kicsit kiélhettük páran magunkat :D ... Nagyon aranyosan és kedvesen fogadtak minket,megkaptuk a munkaruhákat és kaptunk Chipkártyát,amivel majd kajálni tudunk a kórházban. A suliban ebédeltünk és azt kell,hogy mondjam mivel én elég válogatós vagyok és pl. menza kaját meg se eszem..itt nagyon finom volt a kaja,és nem mondanám szimpla menza kajának,mert attól 1000* jobb  amit kaptunk(ott főznek amit a legelején említettem,hogy konyhát bemutattak nekünk :) ). Mai napunk ilyen kis rövidke volt így a kórházban és az iskolában,de holnap már több minden fog történni ott,de majd arról is részletesen beszámolunk :)
 

 
A kis "kötelező" progi után jöhetett a jól megérdemelt shopping, pihenés, hülyülés és minden más :D. Grétivel egész jól elvoltunk, sikerült kicsit vásárolgatunk illetve nagyon sokat hülyéskedtünk a boltokban és annyit nevettünk,hogy az hihhetetlen :D  és beszereztünk estére CSÓCSÁLNI valót (ez a szó nagyon elnyerte a tetszésemet,így nem hagyhattam ki :P ami tulajdonképpen a chips volt most ). 
 
Most így este környékén beszélgetünk gépezünk, skype-olunk, pihenünk és készülünk a holnapi napra :) 

Puszi mindenkinek
Dius 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.