2013. november 14., csütörtök

Csak egy csütörtök

A már mindenki számára jól ismert reggeli után, ismét gyakorlatra mentünk. Rutinosan vettünk rész az osztályátadáson, illetve a reggeli ágyhúzásnál, betegmozgatásnál is tudtuk hol a helyünk. Mivel ma 4 ápoló gyakornok és 5 orvostan hallgató volt rajtunk kívül (nos igen.. lépni nem lehet az osztályon), így elég gyorsan haladtunk, és szűk egy óra múlva már a vitális paramétereket mértük. Külön élményt nyújtott ma számomra, hogy segíthettem egy orvostanhallgatónak a vérnyomásmérés művészetének elsajátításában. Bevallom, titkon örültünk neki, hogy most már nem mi vagyunk a legesetlenebbek az osztályon. :D

Miután kiosztottuk a reggelit és végeztünk a mérésekkel, segítettünk a pakolásban. Hihetetlen precizitással hajtogattuk a törülközőket és mosdókendőket. Igazából rossz volt utána belegondolni, hogy ezt azért raktuk ide, hogy mások felhasználják.

Ezt követően elmentünk ebédelni. Sajnos ma nem sikerült összefutni a többiekkel. Így magányos kettesben fogyasztottuk az ebédünket.

A délutáni órákban ott segítettünk ahol csak tudtunk. Külön örültem, amikor valaki név szerint nekem osztott ki egy-egy feladatot. Még ha az csak annyi volt, hogy segítsek egy betegnek összepakolni.

Délután fáradtan értünk haza. Kicsit beszélgettünk, majd egy kis közös szundi mellett döntöttünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.