2013. november 10., vasárnap

Szombat

A szombati napon ismét a pihenés került előtérbe. A szokásos közös reggeli után Grétivel még visszafeküdtünk aludni, és mivel kicsit megvisel minket a mindennapos 5 órai kelés, így közel fél 1-ig aludtunk tovább, hogy kialudjuk a hét fáradalmait. Szerettünk volna kirándulni menni, vagy legalább csak csavarogni a városban kicsit, de ellentétben azzal, hogy hétközben mennyire szép idő volt, ma egész nap szakadt az eső. Így egy gyors bevásárlókörút után hazamentünk. 
Mivel elég későn keltünk, így elég gyorsan elment a nap. Késő délután megcsináltuk a vacsit, majd csaptunk egy csajos estét, kényelmesen befészkeltük magunkat a fotelekbe és a kanapéba, majd együtt megnéztük a Szerelmünk Lapjait. ( Első alkalom, hogy nem sírtam a végén ;) )
Kilenc körül kimentünk Kriszti elé az állomásra, aki a mai napot Bécsben töltötte. Majd együtt nekivágtunk a városnak, hogy találjunk valami kellemes kis helyet, ahová be tudunk ülni. Útközben természetesen esett az eső, de már kezdtünk hozzászokni.

Csak egy pár táska ;)
 Végül egy kellemes hangulatú bárban kötöttünk ki. Iszogattunk, beszélgettünk, majd fél egy körül úgy döntöttünk, hogy ideje indulni. Ekkor jött a nap egyik kellemetlen meglepetése, ugyanis hiába számoltuk, hogy ki ennyit fogyasztott valahogy mégsem stimmelt a számlán szereplő összeggel. Ekkor Dia átnézte, és észrevettük, hogy több italt számláztak ki, mint amennyit valójában megittunk. Én szeretném azt gondolni, hogy csak szimpla véletlen volt az egész, és nem azt szerették volna kihasználni, hogy külföldiek vagyunk, de gyanúsan nem volt meglepett, mikor mondtuk, hogy itt valami nem stimmel.  

Egy óra körül értünk haza, és azt hiszem mondhatom mindannyiunk nevében, hogy ismét egy kellemes napot tudhatunk magunk mögött itt Grazban.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.